U najgorem trenutku, crni rekord Majamija!

Autor: Boris Jovanović
utorak 24.05.2022.
07:20
Izvor: Sportske.net

Boston dobio 102:82, sve gotovo posle desetak minuta!

AP Photo/Charles Krupa
AP Photo/Charles Krupa

Povezane vesti

Videlo se da će Majami teško odoleti u četvrtoj utakmici još na startu. Promašili su prvih 14 šuteva, postigli samo jedan poen u prvih devet minuta meča što je NBA rekord u ovom veku, jasno, povratka nije bilo.

Tejtum je predvodio petoricu dvocifrenih Seltiksa sa 31 poenom, 8 skokova i 5 asistencija. Na kraju prve četvrtine bilo je +21 za domaće, tokom poluvremena +26, iz te rupe protiv Bostona niko ne može da se vrati. 

Sve je počelo kada je zamena za povređenog Markusa Smarta, Derik Vajt ubacio prvih sedam poena na meču, vođstvo domaćina je bilo 18:1, do kraja četvrtine Hit je dao samo 11 poena. Bilo bi još gore da nije bilo Oladipa koji je ubacio 13 od prvih 18 poena Hita, odnosno 18 od prvih 28. Njegovi saigrači su ukupno dali 15 poena u prvom poluvremenu. 

Adebajo, heroj trećeg meča i Batler koji se vratio nakon meča pauze nisu bili faktor, samo 15 poena ukupno, Adebajo je u prvom poluvremenu imao isto poena i grešaka, po 3 (u trećem meču je, podsetimo, ubacio Keltima 31 poen i trasirao put pobedi. 

U ovoj seriji je bukvalno sve moguće, timovi se posle 2:2 vraćaju na Floridu, peti meč je u sredu. 

Večeras bi Golden Stejt mogao da završi posao, vode sa 3:0, duplim brejkom u Teksasu bi mogli da počiste Dalas i dobro se odmore pred bitku za prsten. Mi bismo pre konačnog ishoda savetovali plus poene (215.5). AdmiralBet ima najbolje kvote za košarku, izvolite...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke