U Nemačkoj koriste Internet Explorer - Tek sad čuli za Jokića?!

Autor: Nemanja Janošev
petak 02.06.2023.
09:15
Izvor: Sportske.net

Čudno za zemlju koja ima košarkaša u Kući slavnih.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Srpski centar Nikola Jokić još jednom je očarao košarkaški svet neverovatnom predstavom u prvom meču finalne serije NBA lige protiv Majami Hita (104:93).

Zadivljujuće izdanje od 27 poena, 14 skokova i 10 asistencija za vođstvo Nagetsa u finalnoj seriji. Ali, uprkos tome što su sve oči američke javnost - koja mu nije bila toliko naklonjena ranije i pored toga što je dvostruki MVP - neki moraju da se upoznaju sa likom i delom Nikole Jokića.

Konkretno, nemački "Bild" je ovog jutra plasirao tekst: "Teško za poverovati - Ovako je nekada izgledala NBA zvezda Nikola Jokić", uz detalje o njegovoj nekadašnjoj ishrani i načinu života, kao i fotografije koje vrlo dobro znamo.

Domaća javnost upoznala se sa tim mnogo ranije pre nego što je postao planetarna zvezda, a ubrzo se i u NBA ligi proširila transformacija jednog debeljuce u najboljeg centra današnjice.

Prema raznim istraživanjima, košarka je četvrti najpopularniji sport u Nemačkoj, pa otuda i čudi što "Bild", kao renomirani list, tek sada njihove čitaoce upoznaje sa profilom Nikole Jokića. 

Možda koriste famozni pretraživač Internet Explorer, te kasne za ostatkom sveta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke