U Partizanu žele prekid crne serije: "Svi sad misle da mogu da nas pobede u našoj dvorani"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.11.2023.
17:35
Izvor: Sportske.net

Partizan mora da podiže formu...

S. Sandić
S. Sandić

Povezane vesti

Željko Obradović je analizirao svog narednog rivala. 

Crno-beli vade fleke u svojoj "Areni" protiv Borca iz Čačka, gde će pokušati da stignu do nove pobede u AdmiralBet ABA ligi koju čekaju već neko vreme. 

"Igramo protiv tima koji igra izuzeto brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica i ponavljam jos jednom, to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu, naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju", rekao je Obradović. 

Svoje viđenje duela imao je i Mateuš Ponjitka. 

"Definitivno agresivan tim, doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći, da igramo bolje, jače, i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Tako da će i u ponedeljak biti veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", istakao je Ponjitka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak