U Zvezdi mogu da nazdrave, potpisana trogodišnja saradnja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.09.2021.
21:59
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Važan potpis za crveno-bele.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas dobila još jednog sponzora. To će biti Banjalučka pivara sa kojom su crveno-beli potpisali ugovor o saradnji na tri godine.

U Zvezdi naglašavaju da se radi o kompaniji sa gotovo vek i po dugom tradicijom, a direktor kluba Filip Sunturlić je posebno istakao upravo dugu tradiciju kao nešto što povezuje Zvezdu sa njenim novim sponzorom.

''Da bi tim na terenu izgledao dobro, potrebno je obezbediti im uslove za to. Jedan veliki korak u tom pravcu je sklapanje poslovne saradnje sa novim partnerom – Banjalučkom pivarom. Zahvalan sam u ime svih nas u klubu, menadžmenta, stručnog štaba, igrača i svih nas kojima je crveno bela boja u srcu, što su stali uz nas u ovom teškom trenutku kada nikome nije lako, i što su pokazali veliku želju i interes  da zajednički realizujemo ovu saradnju.

Crvena zvezda kao klub koji je osnovan 1945. godine dobija još starijeg partnera Banjaluču Pivaru koji je osnovana još davne 1873. godine. Kada spojimo dugu tradiciju oba brenda dobijamo zajedničku reč – uspeh. Potrudićemo se da sve što smo se dogovorili sprovedemo u delo, da iskoristimo ovu saradnju da promovišemo prave stvari.

Crvena zvezda gaji svoje odnose sa partnerima koji su uz nas i u dobru i u zlu, naša želja je da taj odnos bude prijateljski ,a ne strogo poslovni. Banjalučka pivara je brend koji je poznat i u velikoj ekspanziji, koji osvaja nova tržišta, i verujem da će im KK Crvena zvezda u tome pomoći. Ono što nas spaja je zajednička crveno bela boja, i verujem da ćemo zajedno postići rezultate koje očekujemo jedni od drugih. Dobrodošli u crveno-belu porodicu!’’, izjavio je Sunturlić za klupski sajt.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke