Uhapšen košarkaš Hjustona!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.09.2023.
23:00
Izvor: Sportske.net

Devojka ga je prijavila.

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Povezane vesti

Dvadesettrogodišnji košarkaš Hjuston Rokitsa Kevin Porter mlađi uhapšen je danas u Njujorku.

Kako je preneo američki ''Atletik'', razlog njegovog hapšenja je ''nasilničko ponašanje prema svojoj devojci i pokušaj davljenja''. Porterova devojka ima 26 godina i bivša je košarkašica koja je nastupala i u WNBA ligi.

Pomenuti izvor prenosu i izjavu portparola njujorške policije koji je otkrio da kada je policija stigla posle upućenog poziva, na licu mesta je zatekla devojku sa ranama na licu, a hitna pomoć ju je odmah prevezla u bolnicu u stabilnom stanju.

Oglasio se i portparol NBA Majk Bas koji je za ''Atletik'' rekao da je liga upoznata sa izveštajima o hapšenju, da je u kontaktu sa Roketsima i da je ''u procesu prikupljanja više informacija''.

Porter je izabran na NBA draftu pre četiri godine, kao 30. pik prve runde drafta od strane Milvoki Baksa ali je ubrzo prosleđen u Klivlend gde je proveo dve godine pre dolaska u Hjuston.

Ovo mu nije prvi put da ima problema sa zakonom. Uoči sezone 2020/21 je uhapšen zbog učešća u saobraćajnoj nesreći. Takođe, Porter je optužen za nepropisno rukovanje vatrenim oružjem u motornom vozilu, nekontrolisanje vozila i prekršajno držanje marihuane...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke