Ukrajinci prelomili, kraj sezone, ko je šampion?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.03.2020.
13:45
Izvor: Sportske.net

Prvom čoveku Partizana se nesumnjivo dopada ova odluka.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Korona virus je zaustavio sport, sve je veći broj profesionalnih sportista koji su oboleli od virusa, takmičenja su zaustavljena širom planete, od NBA, pa do Lige šampiona.

Juče je prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović predložio ABA ligi da prekine sezonu i za šampiona proglasi najboljeplasirani tim na tabeli, što su u ovom trenutku "crno-beli".

Iako se čini da u ABA ligi, koja je takođe prekinuta, neće uraditi tako nešto, danas je obelodanjeno da su se u Ukrajini odlučili na ovakav potez.

Naime, tamošnje vlasti su odlučile da okončaju košarkašku sezonu u zemlji, pa će po svemu sudeći trenutno stanje na tabelama biti i konačno.

Nema još zvanične potvrde, ali se pretpostavlja da će u muškoj konkurenciji šampion biti Dnjepar, koji je pravi na tabeli šampionata u ovom trenutku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 12.03.2020
15:32

Nije on to odmah predlozio nego tek kao poslednju meru, nema smisla da tako predstavljas stvari, a da je inicijativa glupa i da nije trebao to da kaze cak ni tako uslovno postavljeno, nije trebao jer su zvezdasi lesinari.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.03.2020
15:01

Ako ne postoje uslovi da se prvenstvo privede kraju, normalno bi bilo da sampion ostane aktuelni sampion, a ne onaj koji je na celu tabele jer sampiona odlucuje Plej-of..

avatar
nemam pojma
Thursday, 12.03.2020
15:54

Neverovatno! Da li si ti normalan?!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.03.2020
23:26

To pitanje bi trebao da postavis samom sebi ljepi.

avatar
Man united
Thursday, 12.03.2020
18:35

Постоје услови. То што се њему не игра пред празним трибинама је друга ствар. Ни твој предлог није фер, али је колико-толико логичнији од његове сумануте идеје.