Ukrajinski novinar izvređao Paskvala, Milutinova, Hezonju... ima ''ceo spisak''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.06.2022.
21:26
Izvor: Sportske.net

Sve je počelo posle informacije o Paskvalovim planovima.

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Iako je posle izbijanja rata u Ukrajini jedan broj stranih igrača napustio ruske klubove, poput Šengelije ili Heketa koji su pojačali Virtus, veliki broj njih je ostao do kraja sezone u Rusiji.

Među njima je i naš centar Nikola Milutinov, član CSKA, ili hrvatski reprezentativac Mario Hezonja iz Uniksa, pa Lojd, Beron iz Zenita...

Ali, informacija da bi Ćavi Paskval mogao da produži saradnju sa novim šampionom VTB lige, Zenitom, izazvala je posebnu ljutnju kod ukrajinskog novinara Oleksandra Prošute koji je na Tviteru prozvao i Paskvala, ali ujedno i Milutinova i sve ostale strance koji su ostali u Rusiji ovog proleća.


"Želim da mu pljunem posred glave. I svakom iz njegovog stručnog štaba. Ko god nije Rus. Nemam poštovanja prema njemu. N-u-l-a", napisao je Prošuta najpre o Paskvalu.

"Možete da mi kažete da nemam poštovanja i slično. Odje**te. Želim da pljunem u lice svakom stranom igraču koji je igrao u plej-ofu VTB lige. I imam ceo spisak. Neću to učiniti, ali ako mi tražite da poštujem Marija Hezonju, Vila Klajburna ili Nikolu Milutinova...", dodao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke