Ulaznice za F4 u prodaji sledeće nedelje, evo i cena

Autor: Pavle Knežević
sreda 20.09.2017.
14:16
Izvor: Sportske.net

Čuli smo danas mnoge bitne detalje oko završnog tunira Evrolige u Beogradu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Rozer Keralto, direktora marketinga Evrolige najavila je danas da će prodaja ulaznica za završni turnir u Beogradu početi već sledeće nedelje. Ambasador beogradskog "fajnal fora je Duško Savanović.

"Dušku smo prosledili dokument u kome piše šta sve treba da radi zvanični ambasador Evrolige i on ga je vratio potpisanog istog časa. Razumemo se od početka. Hvala i Crvenoj zvezdi i njihovoj privrženosti ideji Evrolige. Uvek su govorili 'može' šta god smo im predlagali", rekla je Keralto.

Ona je kazala da ne sumnja da će Beograd biti pravi domaćin "fajnal fora".

"Strast i ljubav koju ovaj grad ima prema košarci nam je dobro poznat. Želimo da svi mogu da uživaju u ovom završnom turniru koji se održava u Beogradu, a ne samo oni u hali. Zato smo priredili niz događaja u gradu, kao što su fan zona, juniorski turnir, turnir tri na tri, turneja trofeja i drugi", rekla je predstavnica Evrolige.

Ulaznice će početi da se prodaju 26. septembra u podne na sajtu Evrolige. Evo i cena.

Najjeftiniji komplet ulaznica za sve utakmice oba dana koštaće 13.000 dinara, a najskuplji 65.000 dinara. Prodavaće se i VIP ulaznice, u koje je uključen i ketering i parking mesto, a one će se prodavati pojedinačno. Keralto je Sportkim rekla da je smanjena cena najjeftinijih ulaznica da bi bile dostupnije, a da su viši razredi cena ostali nepromenjene.

Savanović je rekao da mu je čast što može da bude ambasador.

"Drago mi je da vas vidim u ovolikom broju što bi rekli pevači. Ne znam da li sam toliko vredan, ali mi je velika čast da budem ambasador, jer je malo igrača imalo tu funkciju. Kada vidim ko je sve bio, rado sam prihvatio. Moje mišljenje je da je ovakav turnir odavno trebalo da bude u Beogradu. Kao Srbin i Beograđanin sam to odavno želeo. Srbija je zemlja košarke, Beograd je grad košarke. Zahvalan sam što se dešava u Beogradu. Nadam se da ću predstaviti ovo kako treba", rekao je Savanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 20.09.2017
14:25

Naravno da je vec odavno trebao da bude ovde, a da je nasa vladavina potrajala jos nekoliko godina, pre bismo mi usli u Evropsku uniju nego sto bi grad Beograd organizovao F4:-) Isto (ili nesto veoma slicno tome) vazi i za vaterpolo.

avatar
SERBON
Wednesday, 20.09.2017
15:05

Tačno tako gosn REVOLTE.

avatar
AC REVOLTIZAN
Wednesday, 20.09.2017
15:49

Zahvaljujem, g-dine SERBONE:-D