''Uozbiljeno'' - Vildoza sad sve bliži crno-belima?!

Autor: Darko Mitrović
petak 28.06.2024.
21:45
Izvor: Sportske.net

U početku se ove spekulacije i nisu shvatale ozbiljno, ali moglo bi da dođe do obrta.

PAO BC
PAO BC

Povezane vesti

Luka Vildoza je ovog leta jedan od najzanimljivijih igrača čiji se novi transfer očekuje u nekom od evroligaških klubova.

On je prošle godine u ovo vreme postao novi član Panatinaikosa posle nepunih godinu dana u Zvezdi, a sa Atonjanima je osvojio titulu prvaka Evrope, kao i šampionsku titulu u Grčkoj.

Međutim, kod trenera Atamana nije imao značajnu ulogu, ne bar onakvu kakvu je imao u Zvezdi, pa je i bilo očekivano da posle jedne sezone napusti Panatinaikos ovog leta.

Argentinski reprezentativac je ovih dana u Beogradu, pa je sinoć grčki SDNA objavio kako je Crvena zvezda favorit za njegov potpis, kao i da se Makabi uključio u tu trku.

Prethodno se nekako stidljivo u tim spekulacijama provlačio i Partizan, ali večeras je ''Sportklub'' preneo svoja najnovija saznanja da bi ta priča mogla da postane veoma ozbiljna!

Tačnije, navodi se da je priča ''uozbiljena'' i da ''nije nemoguće da Vildoza uskoro stavi paraf na ugovor sa Partizanom''.

Naravno, sve je još uvek na nivou nezvaničnih saznanja, ali se postavlja pitanje da li bi Vildoza mogao da izdrži veliki psihološki teret i napravi veliki zaokret, imajući u vidu da je pre nešto više od godinu dana bio ljubimac Zvezdinih navijača. I drugo pitanje je da li Partizanu treba igrač koji bi izazivao tu vrstu ionako velikih tenzija na relaciji sa najvećim rivalom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Saturday, 29.06.2024
06:38

Izgleda se niko neuzbudjuje iz Zvezde.A možda ga je i Zvezda poslala Partizanu.Dosta je ona imala glavobolje sa njim.