Upaljene "lampice" u Baru, Mornar ima imperativ pobede!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.10.2021.
10:55
Izvor: Sportske.net, Beta

Košarkaši Mornara dočekuju sutra čačanski Borac, u utakmici trećeg kola ABA lige.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević rekao je danas da je njegovoj ekipi u predstojećem meču protiv Borca u AdmiralBet ABA ligi "neophodna pobeda" i istakao da će uraditi sve da do nje i dodju.

"Mobilnost je u Mornaru povećana na najveći mogući nivo posle dva početna poraza, od Cibone kod kuće i Krke u gostima. Vreme je i da mi krenemo s pobedom. Međutim, ne volim da unapred obećavam bilo kakve pobede, jer to sve treba da se dokaže na terenu", rekao je Pavićević.

Košarkaši Mornara dočekuju sutra čačanski Borac, u utakmici trećeg kola AdmiralBet ABA lige.

I Borac je novu sezonu u regionalnom takmičenju počeo sa dva poraza, ali je, po rečima Pavićevića, u prva dva kola pokazao da je na daleko većem nivou u odnosu na prošlu sezonu, i po kvalitetu i po igri.

"Sigurno da nas očekuje teška utakmica. Nadam se da smo svi svesni koliko nam je neophodna ova pobeda i da ćemo svi uraditi sve što je do nas, od stručnog štaba do igrača na terenu, da dodjemo da prve prvenstvene pobede", rekao je trener Mornara.

I košarkaš Strahinja Mićović je istakao da je vreme da njegova ekipa dobre treninge pretoči u utakmicu i pokaže svoju igru.

"Borac je respektabilan protivnik koji je imao težak raspored u prva dva kola ali je pokazao da može da igra i sa dobrim timovima na lepom nivou. Mi smo izvukli pouke iz dosadašnjih utakmica, obratili pažnju na svoju igru i spremali se za tim Borca. Ali, najbitnije je da unapredimo ono što možemo, a ova ekipa ima dosta prostora za napredak", rekao je on.

Utakmica Mornar - Borac na programu je sutra od 17.00 u Baru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke