Uragan "Lovri" na rastanku oduvao Nikolu Jokića i Denver! Gde odlazi zvezda Toronta?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.03.2021.
07:57
Izvor: Sportske.net

Toronto razbio Denver 135:111, sad je ostalo samo jedno pitanje do večeras...

AP Photo/Chris O'Meara
AP Photo/Chris O'Meara

Povezane vesti

Umor ili nešto drugo, tek Denver nije ličio na sebe. Paskal Siakam je ubacio 27 poena, Toronto je u Tampi prekinuo niz od devet poraza. Neočekivano, ali neizbežno prema razvoju situaciju na terenu. Jer, Kanađani su u prvom poluvremenu otišli na +24, ubacili na kraju 24 trojke iz 48 pokušaja i pobedili prvi put u martu. 

Lovri je stigao do osam poena, devet asistencija, pet skokova u možda svojoj poslednjoj utakmici pred trejd o kome se šapuće. Sa indeksom uspešnosti od +42 drugim najboljim u klupskoj istoriji, imaće o čemu da priča, ako je ovo poslednja utakmica u dresu Reptorsa.

Nagetsi su dobili šest u nizu na strani, ali nisu imali nikakvu šansu da sruše klupski rekord. Jokić i Marej su dali po 20 poena, Porter Džunior dodao 19, kada je Toronto napravio seriju 12:0 nau trećoj četvrtini i trojkama zasuo goste iz Kolorada mirisalo je na težak poraz. Nisu se spustili na manje od -15 u drugom delu, a prednost Toronta je iznosila 35 poena u jednom trenutku.

Jokić je bio najbolji u svom timu, 20 poena, uz to je imao 10 skokova i 5 asistencija, ali ostajemo na stanovištvu da je bez njegovih herojstava, Denver sasvim prosečan tim koji neće imati veliki domet u plej ofu.

Prilika za iskupljenje je u petak protiv Nju Orleansa, ako budu ponovili partiju iz Tampe, ne piše im se dobro. 

Kakva je Lovrijeva sudbina?

I dalje razna govorkanja, da ostaje na Floridi, ako Majami pošalje pravu ponudu, Vojnarovoski tvrdi da ne treba isključiti Lejkerse koji bi mogli da pošalju Kuzmu i vrate Gasola u Reptorse, a navodno Baksi spremaju ponudu, ne samo za njega, već i Andre Dramonda čime bi verovatno postali prvi kandidat za prsten. Dedlajn je večeras, samo Lovri kaže da ne zna šta će se desiti, ponašanje saigrača, omaž velikom košarkašu i ono što se govorka, ukazuju na trejd. A opet, treba naći i drugu stranu, voljnu da ponudi dovoljno...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke