Uragan u Majamiju, i Luka bez šanse!

Autor: Boris Jovanović
sreda 11.05.2022.
07:42
Izvor: Sportske.net

Domaćini baš silni noćas...

AP Photo/Ross D. Franklin
AP Photo/Ross D. Franklin

Povezane vesti

Ubedljiva pobeda Sansa, vratili su kontrolu nad serijom, Dalas nije imao nikakvu šansu u pustinji. Tim iz Arizone su vodili Buker sa 28 i Ejton sa 20 poena, Feniks je pojačao posle poluvremena, serijom od 11:4 uspeli su da se odlepe, a ni tajm-aut Džejsona Kida nije pomogao. 

Napravili su 12 grešaka u trećoj četvrtini, to ih je odvelo u poraz.

Dončić je završio sa 28 poena i 11 skokova, Branson dodao 21 poen, ali šut Dalas je bio oko 38%, sa tim se ne može pobediti ovako jak protivnik.

Zanimljivo, Devin Buker je u 30 plej-of utakmica ubacio 800 poena, samo 18 igrača u istoriji je to uspelo. U ovom veku nalazi se u sjajnom društvu, Lebron, Ti-Mek, Vins Karter, Alen Ajverson, Entoni Dejvis i Donovan Mičel.

Majami je očitao lekciju Filadelfiji. Zaledio je Sikserse na -35, ovo je druga najubedljivija plej-of pobeda u istoriji Hita. Domaćin je samleo odbranom rivala, napad je predvodio Batler sa 23 poena, Maks Štrus je dodao 19, uz 10 skokova, pokazalo se još jednom da je šampion Istoka moćan kod kuće. Limitirali su Embida na 17, Hardena na 14. Majami je bio na -15 na startu poslednje četvrtine, a onda su primili još 12 poena u nizu i to je bio kraj. 

Brzo su se predali, Siksersi su povukli startere u poslednjih osam minuta...

Majami - Filadelfija 120:85 (3:2)
Feniks - Dalas 110:80 (3:2)

Ovaj mesec je mesec košarke u AdmiralBet, uveli smo i novinu, zamišljene mečeve gde možete da se okušate u tipovanju "utakmica" između ekipa koje igraju sa različitim protivnicima. Pokušajte, baš je zabavno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke