Urnebesni uvod u novogodišnju noć, Boris Dalo peva hit Ane Nikolić, a onda se javio i Vesterman!

Autor: Darko Mitrović
petak 31.12.2021.
18:03
Izvor: Sportske.net

Novogodišnja žurka može da počne...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Boris Dalo je ostao jedan od najomiljenijih stranaca koji su igrali u Partizanu, iako se sa crno-belima rastao 2015. godine.

Kao veoma mlad plejmejker došao je u Partizan dve godine ranije i pokušavao da pod vođstvom Duška Vujoševića pokaže sav svoj potencijal, poput njegovih nešto starijih zemljaka Lea Vestermana i Žofrija Lovernja.

Nije u tome u potpunosti uspeo, ali je srca navijača Partizana osvojio na drugi način - svojim šalama i neverovatno brzo naučenim srpskim jezikom.

On je danas član francuskog Šolea, ali svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama pokazao je da je ostao u kontaktu sa nekadašnjim saigračima iz Partizana, poput Bogdanovića, Milutinova, Pavlovića, Vestermana, Anđušića... i da nije zaboravio ni srpski jezik, ni srpske muzičke hitove.

Pred novogodišnju noć, Dalo je izabrao hit Ane Nikolić ''Loše ti je bilo'' i izazvao brojne pozitivne reakcije. 

U komentarima je reagovao Danilo Anđušić, a Dalo ga je upitao ''Je l' ti se sviđa, brate?'', na šta mu je Anđušić potvrdno odgovorio.

Ubrzo se oglasio i Leo Vesterman, koji je napisao: ''La grande Ana Nikolić'' /velika Ana Nikolić/, a brojne komentare ostavljaju i navijači Partizana...

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke