Uzeo Miška za menadžera i želi u NBA: ''Ja sam skriveni adut za draft!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.09.2021.
13:18
Izvor: Sportske.net, sportske novosti

Dončić mu je uzor.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa zagrebačke Cibone formirala je veoma zanimljivu, mladu i talentovanu ekipu pod vođstvom srpskog stručnjaka Vladimira Jovanovića i u novoj sezoni se očekuje značajan rezultatski iskorak ''Vukova'' u odnosu na prethodnih nekoliko sezona.

Prva zvezda ovog tima je 20-godišnji Lovro Gnjidić koga su tokom leta silno želeli u Mornaru, izgledalo je da je taj transfer gotova stvar, ali je Cibona ipak nekako uspela da zadrži talentovanog beka.

U međuvremenu je Gnjidić angažovao Miška Ražnatovića za novog menadžera i potpisao novi ugovor sa Cibonom, uz opciju odlaska u NBA ligu, ukoliko stigne adekvatna ponuda.

U razgovoru za ''Sportske novosti'', Gnjidić je krije ambiciju da se već za godinu-dve nađe u najjačoj ligi sveta, a Luku Dončića je naveo kao košarkaški uzor.

''S dobrim igrama može se nametnuti. Nema me još u prognozama za NBA draft 2022, ali ja sam skriveni adut. To mi i odgovara, jer nemam pritisak na sebi da moram u NBA, nekako mi je sve još nerealno. San je isti, vidim se za koju godinu u NBA.

Dončić je najveći uzor, jer to što on igra je iznad svega. Težim da mu što više nalikujem. Sviđa mi se kod njega kontrola ritma igre, način na koji vodi utakmice. To je nešto čemu težim, ne naravno s istim brojkama uz svoje ime, ali na nekom nižem nivou, svakako'', iskren je Gnjidić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke