UŽIVO - Revija bacanja, Partizan u prednosti!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.05.2023.
21:27
Izvor: Sportske.net

Ogroman broj slobodnih bacanja u prvoj deonici.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan vodi posle deset minuta igre u "Vizink centru" protiv Reala u odlučujućoj utakmici koja će odvesti nekoga na F4 u Kaunasu. Trenutno je 22:23.

Dobro je u odbrani počeo Partizan, Real nije mogao do poena iz igre dva minuta, ali je Alen Smailagić brzo zaradio dve lične greške pa je Obradović morao odmah da reaguje. 

Greške Reala, konkretno Tavaresa, odvele su Partizan na 8:4, ali je iznenađujući ulazak Ndiaja uspeo da poremeti crno-bele, pa je domaćin izjednačio. 

Ovaj mladi 18-godišnji košarkaš Reala je imao i sjajnu blokadu, a Partizan je nastavio da se muči u napadu, lakih poena jednostavno nije bilo. 

Real je prvi put poveo posle slobodnih bacanja Ndiaja, a Partizan je vratio prednost trojkom Janisa Papapetrua (14:15). Rezultatska klackalica, a onda i drugi faul Tavaresa nakon čega je Lesor doneo crno-belima 3 poena viška sa linije za slobodna bacanja. Ušlo se u penal-završnicu prve deonice.

To je ono što najviše raduje, Partizan je prvu deonicu završio sa svim pogođenim slobodnim bacanjima (8-8). Sa druge strane, Real ima 10-10 sa linije penala...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke