Vajt mora na operaciju, poznato i koliko će pauzirati!

Autor: Nemanja Janošev
subota 11.09.2021.
20:28
Izvor: Sportske.net

Bio je to stravičan pad...

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt moraće na šestonedeljnu pauzu od parketa pošto je doživeo  prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedelju. 

Eron Vajt prilikom teškog pada nije povredio, ni slomio zglob i šaku, a pauza nakon ovakve vrste operacije je šest nedelja.

Eron Vajt će nakon hirurškog zahvata napustiti bolnicu u Minhenu najkasnije u ponedeljak.

Ovo možda znači da će Crvena zvezda posegnuti za novim rešenjima na "marketu", te će pored potrage za centrom, gledati i mogućnosti da angažuju krilnog centra. Sve u svemu, prve prognoze nagoveštavale su dužu pauzu.

Klub se, povodom svega, oglasio saopštenjem:

"KK Crvena zvezda mts ovom prilikom izražava veliku zahvalnost lekarima Bajerna i Marku Pešiću, direktoru kluba, kao i Svetislavu Pešiću koji su se angažovali i pomogli da Eron Vajt brzo bude zbrinut i primljen u bolnicu u Minhenu nakon povrede koju je doživeo.

O toku oporavka Vajta KK Crvena zvezda mts blagovremeno će obaveštavati javnost.

Takođe, naš klub primoran je da iskaže i veliko nezadovoljstvo neprimerenim ponašanjem  i upadicama pojedinih članova KK Panatinaikos tokom utakmice, a posebno nakon izuzetno grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja i lekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač", stoji u saopštenju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke