Vanredno u Ciboni - Američki trener i američki bek odlaze ''u paketu''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 13.10.2024.
22:30
Izvor: Sportske.net

Navijači inicirali promene.

Cibona
Cibona

Povezane vesti

Bilo je tokom leta zanimljiv9h transfera u Ciboni, pre svega kada su stranci u pitanju, ali ta koncepcija nije donela rezultat, bar za sada.

Preneli smo prethodnih dana da su navijači Cibone objavili saopštenje u kom traže odlazak trenera Krisa Tomasa, uz nezadovoljstvo igrama ''Keta'' Barbera kome se spočitava da je ''privatizovao'' loptu.

Tim povodom je danas održan ''onlajn sastanak ključnih ljudi u klubu'', prenose zagrebačke ''Sportske novosti''.

Nekolicina članova uprave kluba je u inostranstvu - od SAD, do Tajvana, a na sastanku je učestvovao i Tomislav Šerić, čelni čovek kluba u Hrvatskoj.

Pomenuti izvor navodi da je trener Tomas svestan situacije i da će biti ''veliko iznenađenje'' ako on bude vodio ekipu Cibone u duelu protiv FMP-a u sledećem kolu. Nezvanično, na klupi Cibone bi protiv ''pantera'' trebalo da bude Bariša Krasić koji vodi ekipu u šampionatu Hrvatske.

Takođe, kofere polako pakuje i ''Ket'' Barber koji je nedavno protiv Partizana upisao 20 poena, pa zaradio isključenje zbog sukoba sa Tajrikom Džonsom. ''Sportske novosti'' otkrivaju da on nije trenirao posle poraza od Krke i njegov odlazak je izvestan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke