Varnice sa Zlatibora, Ostoja odgovorio Čoviću i Mesini

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 25.08.2021.
20:00
Izvor: Sportske.net

Pogodili ga komentari o transferima.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obišao je pripreme crno-belih na Zlatiboru i u intervjuu za klupsku televiziju odgovorio prvom čoveku Crvene zvezde Nebojši Čoviću i treneru Armanija Etoreu Mesini, koji su prethodnih dana komentarisali skupocena pojačanja kluba na čijem je čelu.

Istakao je da su napadi krenuli i pre početka priprema, te da bi pojačanja trebalo da budu isključivo unutrašnja stvar crno-belih.

"Još nismo ni počeli da treniramo, a bili smo napadani od strane predsednika klubova. Da li se mi pojačavamo "avionima, kamionima ili milionima", to je naša unutrašnja stvar. To nije sportski ni pitati ni komentarisati. Ranije sam grešio i olako ulazio u polemike sa rivalima, a sa Zoranom Savićem sam se dogovorio da više nećemo da se bavimo drugima, niti odgovarati nekome. Nećemo upadati u njihove paukove mreže, a naravno da ćemo se braniti kada nas napadaju", rekao je Mijailović za klupsku televiziju.

Pošteđena nije bila ni Zvezda.

"To što smo mi potpisali mlade igrače od kojih će možda za godinu dana uz dobru sezonu nekoliko njih završiti možda s dobrim ugovorima u NBA, u velikoj meri su, da tako kažem, ušli u džep pojedinim interesnim grupama koji se ponose svojim sistemima veštačkim tvorevinama koje su napravili. A to je Partizanov posao koji je radio do pre pet-šest godina. Poremećajem sistema Partizana toga više nema, ali videli ste da može da se sve postavi na noge za par meseci. Dovodimo igrače, radimo na tome da sezona počne kako treba. Ovi momci sa Željkom ne treba da imaju teret moranja", rekao je on.

Naglasio je da Partizan nije nije potezao za komentarima na račun politike drugih klubova.

"Ovih dana pojedini evropski treneri, sportski radnici, iznose sarkastične komentare o nama. Partizan nikoga nije komentarisao, niti nas zanima koga ti klubovi dovode. Mi smo se bavili našim klubom. Željkov autoritet u svetu košarke i znanje Zorana Savića i kao agenta i kao sportskog direktora, pomogli su nam da napravimo dobre i kvalitetne ugovore. Ali komentari na svaki dolazak koji su upućeni Partizanu su sportski neprimereni", naveo je on.

Crno-beli već više od sedam dana treniraju na Zlatiboru, a naredne nedelje otputovaće na turnir u Opatiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke