Vasa Micić - Od pada u Zvezdi, do kralja Evrope i to dva puta

Autor: Nemanja Janošev
subota 21.05.2022.
23:00
Izvor: Sportske.net

Novi trofeji u vitrinama.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Srpski košarkaš i najbolji igrač fajnal-fora Evrolige Vasilije Micić rekao je da ne može dovoljno da opiše kako se oseća nakon još jedne titule prvaka Evrope.

Ponovo Efes, ponovo Vasa. Sve je već rečeno, Vasa je bio glavna meta svih medija u "Štark areni", ali većinu je uspeo da ispoštuje, a potom je na red došlo zasluženo opuštanje.

"Prelepo se osećam i ne mogu da opišem koliko sam srećan. Da se ovo dogodi baš u Beogradu, pred porodicom i domaćim navijačima - ne mogu da verujem. Ispisali smo istoriju", kazao je Micić.

On je potom prokomentarisao samu utakmicu.

Utakmica je večeras bila izjednačena, morao sam da pogodim neke teške šuteve da bismo dobili. Iznad toga odigrali smo dobru odbranu, imali smo pomoć od svih igrača“.

Budućnost je nepredvidiva i to govore i njegove provedene godine u Efesu.

"Kada sam dolazio u Efes potpisao sam na godinu dana, a evo prošle su četiri. Svake godine pričamo o odlasku u NBA, ko će da ide, a ko da ostane, a mi smo srećni ovde. To treba da poštujemo, imamo izgrađenu hemiju, vlada porodična atmosfera, svakog novog dočekujemo raširenih ruku. To ću uvek ceniti Ne razmišljam o odlasku odavde, tek smo završili utakmicu, imamo još do kraja sezone. Kada dođe vreme razmišljaću o tome, ovo je moj iskren odgovor".

Mnogi smatraju da je Vasa previše skroman jer nikada ne ističe sebe u prvi plan.

"Iskreno, ne znam kako je to biti previše skroman. Od trenutka kada sam bio u nekom padu, posle Bajerna i Zvezde, shvatio sam da nemaš ništa od toga ako si arogantan. Oduvek sam bio talentovani klinac koji obećava i onda sam shvatio da ništa ne vredi to što obećavaš, ako ne donosiš ništa na teren. Odluka da odem u Tofaš bila je prava. Nikada nisam bio lažno skroman, oduvek sam ovakav, uživam u životu", završio je Micić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke