Vasina priča, ovo je razlog zašto je odbio NBA ligu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.09.2021.
14:10
Izvor: Sportske.net

Retki su oni koji razmišljaju kao Vasilije Micić.

Nikola Krstić/Sportske.net
Nikola Krstić/Sportske.net

Povezane vesti

Biti košarkaš zahteva određene atletske sposobnosti, trening, sticanje veština, ali i inteligenciju možda i daleko više nego u nekim drugim sportovima. 

Vasilije Micić je jedan od košarkaša koji spada u red najinteligentnijih, a ne može se to videti samo na terenu, već i van njega. 

U razgovoru za portal "24sedam" Vasilije Micić je otkrio kako je uvek donosio prave odluke kada je u pitanju karijera i kako su mnoge njegove odluke bile nelogične u pojedinim momentima. 

Sada je doneo novu odluku, ostao je u Efesu iako je imao fantastične ponude iz NBA lige i od strane CSKA iz Moskve. 

"Ovog leta sam veoma rano primio ponudu CSKA, neočekivano rano, u junu, dok sam bio u reprezentaciji. Bila je sjajna ponuda, bio sam srećan što se interesuju za mene, CSKA je uvek bio, i još je, veliki tim, jedan od najboljih. Ja sam u to vreme razgovarao sa Miškom o NBA i bilo je nekih 90 procenata jasnog ugovora iz NBA, ne 100 odsto zbog nekih detalja… Naravno, nisam očekivao obećane minute, ali neku ulogu u Oklahomi. Kada sam shvatio da nisu još nije sigurna, jer su imali mesec i po do drafta, bilo mi je predugo da čekam, pogotovo jer sam imao ponudu CSKA. Razgovarao sam i sa Efesom, rekao im da imam ozbiljnu ponudu iz Moskve i želeo sam da im dam prednost, da je izjednače ili mi ponude nešto slično. Bio sam srećan jer su razumeli moju želju da ostanem i ponudili su mi uslove koje sam ja želeo. Osetio sam da ne treba da čekam, da je to-to", rekao je Vasilije Micić za "24sedam".

Nemamo sumnju da je ponovo doneo sjajan izbor.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke