Vašington: "Navijači su ludilo, neću se nikad umoriti da igram pred njima"

Autor: Sportske Net
sreda 25.09.2024.
22:03
Izvor: Sportske.net

Veliki utisak su ostavili "grobari" večeras.

Dragana Stjepanovic
Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Partizan je pobedom startovao u AdmiralBet ABA ligi, ali ne samo to, u Beogradsku arenu je došlo preko 18.000 navijača, što se igračima crno-belih posebno dopalo. 

Dvejn Vašington je meč završio sa 13 poena, tri skoka, dve asistencije, dve ukradene i dve izgubljene lopte.

"Čoveče... Uzbuđen sam, ovo je bila odlična prva utakmica i navijači su ludilo. Tajrik i ja smo pričali da se nikada nećemo umoriti da igramo pred ovim navijačima oni non-stop navijaju. Ovo je sjajno mesto, uzbuđen sam zbog sezone i počeli smo pobedom pa se nadam da ćemo nastaviti da pobeđujemo. Ovo je ludilo, 14 momaka se već dobro slaže", rekao je Vašington.

Pripremni deo samo što je završen za crno-bele. 

"Bilo je dobro za nas da vidimo gde smo, ali ne možemo mnogo da se uzdamo u prijateljske utakmice. Ipak, imamo 14 novih igrača i tako nešto nam je potrebno. Poslednja dva meča su bila malo kompetitivnija i izgubili smo od Efesa pa pobedili PAO. Bilo je sjajno da na taj način uđemo u novu sezonu, a Evroliga nam uskoro stiže. Uzbuđen sam zbog Evrolige, znam koliko je to ozbiljan nivo konkurencije i to će nas sve podići kao igrače da igramo bolje pogotovo uz ovu publiku jer je teško da ne igramo dobro. Ovo je bilo i više nego što sam očekivao od njih, a svi kažu da je u Evroligi još luđe i da se ništa ne čuje od navijača pa ne mogu da dočekam", kazao je američki košarkaš.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke