Vasu Micića čeka NBA, sve zavisi od kluba u koji Srbin ne želi da ide!

Autor: Boris Jovanović
utorak 31.05.2022.
07:35
Izvor: Sportske.net

Novi klub, pa reprezentacija!

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

Vasa Micić želi u NBA. On je potvrdio da će, u slučaju da mu se ukaže šansa, prihvatiti poziv, ima 28 godina, praktično u Evropi je postigao sve i vreme ja za naredni korak.

Ali, Srbin ne želi u klub koji ima prava na njega Oklahomu. Naime, najboljeg igrača Evrope u ovom trenutku su draftovali Siksersi pre osam godina, bio je 52. pik, ali su prava na njega prepustili Oklahomi.

Micić iz jasnih razloga ne želi u Oklahomu, tim ima mlade igrače Džildžes-Aleksandera, Gidija i Mana, tranzicionu sezonu iza sebe, neće još neko vreme pobeđivati, forsiraju mlade igrače, pa naš košarkaš ne vidi sebe u tom projektu.

Ima 28 godina, traži drugačiju situaciju, negde gde bi mogao da dobije odmah šansu. I Oklahoma želi da profitira, da dobije nekog pika za prava na Micića, Tander se pita, videćemo kako će se čitava situacija razvijati u narednim mesecima.

Micić želi da igra za Srbiju na EP, veruje se da će situacija sa novim klubom biti rešena tokom leta, pre početka priprema za takmičenje koje počinje 1. septembra. 

U finalnoj seriji NBA sastaće se Voriorsi i Boston, počinje u noći između četvrtka i petka, prvi meč je u Kaliforniji, AdmiralBet ima primamljivih 1.57 na pobedu Golden Stejta koji je odmorniji od Seltiksa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke