VEČE LUDILA - Raduljica debitovao, Atamanova histerija u svlačionici, Adetokumbo udario na Srbina!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.10.2023.
22:54
Izvor: Sportske.net

Neverovatna dešavanja u OAKA areni...

Povezane vesti

Pred praznim tribinama OAKA arene zbog suspenzije, Panatinaikos je savladao Marusi u okviru 1. kola grčkog šampionata, bilo je 82:71 u meču punom tenzija i u meču gde je Ataman pokušao da dokaže svima ko je glavni tako što je urlao na kraju utakmice u svlačionici. 

Posebno je bio besan na igru u poslednjoj deonici kada je Marusi uspeo da prepolovi prednost domaćina, dobio je tu deonicu sa 13:26.

Na kraju, najefikasniji u Panatinaikosu bili su Mancukas i Vildoza sa po 12 poena, Lesor je dodao 10, Grigonis 11. Kod poraženih Džajston 21 poen i 11 skokova, Marko Luković je dodao 11 poena, Stefan Peno je imao 7 poena i 5 asistencija, a Miroslav Raduljica u svom prvom meču posle dužeg vremena imao je 5 poena, 3 skoka i 4 asistencije. 

Povredio se i Kostas Slukas koji je igrao svega 6 minuta, a jedan od detalja koji su obeležili ovaj meč jeste sukob Marka Lukovića i Kostasa Adetokumba koji je želeo da se obračuna sa srpskim igračem, ali su ostali sprečili veliki sukob. 

Ergin Ataman je posle utakmice u svlačionici bio prilično besan na svoje izabranike, prenose grčki mediji. 

On im je održao lekciju zbog slabe igre u drugom poluvremenu, prenosi se da je bilo prilično intenzivno, da je bilo teško smiriti turskog trenera i da nikome nije bilo prijatno ko se našao u blizini. 

Posle meča je dao i izjavu. 

"Nisam srećan, nismo dominirali mečom. Nisam srećan sa koncentracijom, sa stavom igrača, nisam srećan individualnim učinkom. Ovo je opasan mentalitet. Moramo odmah da donesemo neke važne odluke. Pričali smo o tome u svlačionici. Sutra krećemo sa jakim radom da se spremimo za Bajern", rekao je on. 

"Ne smemo da kažemo da je protivnik ispod našeg nivoa. Neću o imenima, ali svi znaju kako su pojedinci odigrali. Videli ste ih", rekao je on. 

"Košarka koju smo prikazali je bila mizerna", rekao je Ataman. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke