''Velike vesti'' - Ode Drezgić kod brata u Ameriku!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2023.
09:00
Izvor: Sportske.net

Dok Zvezda vraća svoje ''dete'', Partizan se sa svojim rastaje do kraja sezone.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

Mladi plejmejker Partizana Savo Drezgić ipak će potražiti sreću u Americi!

Ovaj 17-godišnji momak je od prošlosezonskog Kupa Radivoja Koraća priključen prvom timu Partizana i povremeno je dobijao manju minutažu ili popunjavao mesto među 12 raspoloživih igrača, u situacijama kada trener Obradović nije imao dovoljno igrača zbog povreda.

Ali, sada je došao Džejlin Smit, Avramović i Trifunović su blizu oporavka i bilo je jasno da za Drezgića neće biti mesta do kraja sezone.

Istovremeno, američka agencija ''Athlete+'' je objavila da se Drezgić iz Partizana seli u Ameriku, u DME Akademiju sa Floride.

"Velike vesti! Od Evrolige do Sjedinjenih Američkih Država! Savo Drezgić iz Partizana prelazi na Akademiju na Floridi. Ovaj hrabar potez nije samo velika promena u karijeri, već i vodič za mlade sportiste. 

Pogledajte gde vas vaši snovi mogu odvesti kada ciljate visoko i radite naporno. Njegovo putovanje je sjajan primer da je sve moguće ste istrajni. Srećno Savo," saopštila je pomenuta agencija.

Takođe je saopšteno da se Drezgić na Floridi pridružuje svom starijem bratu Lazaru.

''Ovo je više od igre, to je porodično nasleđe. Spremite se da vidite kako braća Drezgić donose svoju A-igru i srce na teren, pokazujući snagu porodice u sportu!'', navodi se u još jednoj objavi ove agencije na Instagramu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke