Veliki ''Grobar'' najavio dolazak u Partizan, a onda je usledio ekspresni obrt!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.12.2015.
20:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

On je svoje rekao i najavio da će već u utorak biti u Beogradu, kao i da uprava Partizana treba da donese konačnu odluku o njegovom angažovanju! Ali, izgleda da je odluka već doneta!

balkanleague.net
balkanleague.net

Povezane vesti

Pomalo neočekivano, Partizan se našao na putu da značajno pojača konkurenciju na poziciji centra.

Kao što smo izvestili tokom dana, sada već bivši košarkaš Kumanova Uroš Luković navodno je blizu potpisa ugovora sa Partizanom, a da se sve kreće u tom smeru, potvrdio je i sam košarkaš u izjavi za ''Blic''.

On je potvrdio da je prihvatio ponuđene uslove od strane Partizana i da ga već u utorak možemo očekivati u Beogradu, a uprava crno-belih će konačnu odluku o ovom transferu doneti najkasnije do petka.

Za ovog momka postoji interesovanje i još nekih klubova, poput Arisa iz Soluna, pa skopskog MZT-a gde mu igra i brat, ali Uroš ne želi da propusti priliku da zaigra za svoj voljeni klub.

''Od malena sam navijač Partizana. Otac Ljubisav mi je bio pomoćni trener, sestra je igrala za Partizan, cela porodica je obojena u crno-belo!

Takođe, igranje pred 'Grobarima' za mene bi bilo nešto posebno. I ovde u Kumanovu smo imali podršku po tri, četiri hiljada navijača, ali ovo bi bilo nešto posebno'',
objašnjava Luković i dodaje da ne propušta nijednu utakmicu Partizana.

''Samo da se sve završi, ja sam spreman'', poručuje 213 centimetara visoki Luković.

Međutim, u toku večeri isti izvor je preneo da su u Partizanu već odlučili da Lukoviću kažu ''NE'' i da od najavljenog transfera neće biti ništa?!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Monday, 07.12.2015
23:16

Daj bre dovedite bar jednog igraca koji moze da se odvoji od zemlje. Ne mora Lukovic, ali nekog ko moze da skoci i ko moze da trci malo brze od puza.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 07.12.2015
23:06

Đumić je očajan igrač, ponekad nešto i odradi kako treba, ali baš je loš igrač, budimo realni. Kosta ne liči na sebe, Revolt i ja se slažemo da je to zbog povrede koja ga je baš unakazila kao igrača. Koprivica mi ne izgleda kao bogzna kakvo pojačanje, za sada naravno... Tako da mislim da nam je centar prekopotreban, pogotovo neko ko voli klub a i ima zanimljive godine za napredak. Voleo bi da dođe ovaj momak, svakako ništa ne gubimo

avatar
EDO
Monday, 07.12.2015
22:31

Ajoj sta je ovo?!?

avatar
Nikola Nikola
Monday, 07.12.2015
22:22

Ne treba nama centar koji može da skoči...

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 07.12.2015
22:19
avatar
Baxter Stockman
Monday, 07.12.2015
22:01

Dobrodosao ! nNe moze biti gori od Djumica i ''jednonogog'' Koste.

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 07.12.2015
21:56

FORZA PARTIZAN!