Veliko ime na Partizanovom treningu, koga će odvesti u NBA ligu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2022.
08:45
Izvor: Sportske.net

Danas će imati šta da vidi.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Partizan će danas u matine terminu, od 12 časova gostovati ekipi Mege u poslednjem kolu AdmiralBet ABA lige, a s obzirom da su crno-beli osigurali drugo mesto pred plej-of, a da Mega neće igrati u plej-ofu, ovaj meč neće imati veći takmičarski značaj, pa možemo da očekujemo dosta atraktivnih poteza. S tim u vezi, AdmiralBet vam je pripremio raznovrsnu ponudu igara za današnju utakmicu, preporučujemo da obratite pažnju na broj poena.

A tokom priprema za ovu utakmicu, trening Partizana je posetilo jedno veoma dobro poznato ime - Dru Nikolas.

On sada radi kao skaut Boston Seltiksa koji su draftovali Jama Madara i nema sumnje da će sve bolji izraelski plej biti na oku Nikolasu tpokom današnjeg meča.

Naravno, veoma je interesantan i mladi centar crno-belih Balša Koprivica koji je ove sezone mnogo napredovao, ali i u ekipi Mege ima igrača sa NBA potencijalom.

Dakle, Nikolas će imati šta da vidi, a one mlađe čitaoce podsetićemo da je on svojevremeno šest godina igrao u Panatinaikosu, pod vođstvom Željka Obradovića i iz tog perioda ima osvojene dve titule prvaka Evrope. Karijeru je završio još 2012. godine posle angažmana u moskovskom CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke