Veliko srce Čačana - Ovako emotivnu izjavu odavno niste videli!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.04.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Borac nije uspeo da se plasira u finale fajnal-fora druge ABA lige što je izazvalo emotivni krah kod većine igrača. Dovoljno je da pogledate izjavu Uroša Čarapića.

aba-liga.com/Ivica Veselinov
aba-liga.com/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Očekivala je košarkaška Srbija i svi ljubitelji sporta pod obručima u Čačku da Borac uđe u finale fajnal-fora druge ABA lige i napadne plasman u najkvalitetnije regionalno takmičenje ali su se planovi izjalovili.

Prvoplasirani tim ligaškog dela druge ABA lige poražen je u prvom polufinalu fajnal-fora u Čačku što je izazvalo emotivni krah kod većine igrača Borca.

Već na terenu videlo se da Nikola Pešaković i Marko Marinović ne mogu da zadrže suze, a slično je bilo i u svlačionici.

Na konferenciji za medije posle meča pred novinare je izašao Uroš Čarapić, momak koji je rođen u Čačku i koji od 2013. godine brani boje kluba. Kada pogledate kako se mladi bek bori da zadrži emocije u sebi shvatićete koliko sport ume da bude surov i koliko samo jedan poraz ume da zaboli.

Zbog toga košarkaši Borca zaslužuju da im se pruži podrška jer su u sezoni na izmaku napravili sjajne rezultate i sigurno da će im se u jednom momentu sav trud koji su uložili vratiti na terenu.

Borac je aktuelni lider Košarkaške lige Srbije, kao prvi je ušao u fajnal-for druge ABA lige, a u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća bio je na korak od trijumfa nad Crvenom zvezdom mt:s koja je tek posle produžetka savladala Čačane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 04.04.2018
13:51

Steta ali gde onaj Stojadinovic ili slicno sutira trojke u zadnjih pet suteva otprilike i svaki promasi, das loptu Marinovicu ili Pesakovicu da resava. Ne pratim Borac ali gledao sam ovu tekmu pa msm da je tako

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 04.04.2018
11:33

Steta celu sezonu su bili najbolji i onda padnu u Plej-ofu.

avatar
Vladanko
Wednesday, 04.04.2018
11:15

Glavu gore momci,vi zasluzujete ABA 1 i doci ce i to jer imate srce junaka i vi ste nasi sampioni!Ovaj trud iz ove sezone ce se kad tad naplatiti!Napred Borac!

avatar
Seitaridis
Wednesday, 04.04.2018
04:33

Igraces bolju ligu od aba lige

avatar
Cetinje LFC
Wednesday, 04.04.2018
02:01

Nema veze momčino, porazi su normalna stvar u sportu. Vidi se da voliš klub i grad i ljude oko sebe, vidi se da si dobar čovjek, tako da.. Glavu gore, budi hrabar i gledaj naprijed, imaćeš ti još dosta pobjeda.

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 04.04.2018
01:34

Nisam gledao, ali svaka cast decku...cestitao protivniku,i pozelio im srecu u finalu, i ako ih je poraz slomio...gospodski.

avatar
Di Magia
Wednesday, 04.04.2018
00:10

Ima vremena Urose... Doci cete i do te aba lige vrlo brzo...