Vestbruk - Čovek koji drži obećanja!

Autor: Boris Jovanović
petak 21.05.2021.
08:14
Izvor: Sportske.net

Vizardsi slavili 142:115 protiv Indijane, niko nije mogao ovo da očekuje pre tri meseca...

AP Photo/Nick Wass
AP Photo/Nick Wass

Povezane vesti

Kada je Vašington bio 15 utakmica ispod 50% i činilo se da tim desetkovan koronom tone kao Titanik, Rasel Vestbruk je održao sastanak sa saigračima i rekao im da ne sumnja, da tim neće propustiti plej-of.

Tada je izgledalo kao utopija, čovek je održao reč. Vašington je sinoč rasturio Indijanu i uhvatio poslednji voz za plej of. Bil je ubacio 25 poena, Vestbruku su par skokova nedostajali za tripl-dabl, 18 poena, 15 asistencija, 8 skokova. Skot Bruks je mogao da odmori tim, pa su dve glavne zvezde igrale oko pola sata, brzo je bilo rešeno, Vizardsi idu na Filadelfiju, top nosioca na Zapadu. 

Indijani nije pomogao ni tripl-dabl sjajnog Domantasa Sabonisa, 19 poena, 11 skokova, 10 asistencija, Brogdon je dodao 24 poena, iskopali su sebi preveliku rupu u drugoj četvrtini, povratka nije bilo. Vizardsi su iza sebe imali četvrtinu kapaciteta dvorane, publika se vratila, biće je i u Filadelfiji u nedelju kada se otvara serija između Siksersa i Vizardsa. 

Sada su poznati i svi parovi Istoka, osim duela Filadelfije i Vašingtona, Netsi idu na Boston, Milvoki čeka Majami, Niksi imaju prednost domaćeg terena protiv Atalante.

Večeras ćemo dobiti i poslednjeg učesnika na zapadu u sudaru Golden Stejta i Memfisa u San Francisku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke