Vil Mozli predstavljen u Spartaku, na debi će još sačekati

Autor: Nemanja Janošev
sreda 13.03.2024.
23:35
Izvor: Sportske.net

Veliko pojačanje za Spartak.

Spartak Office Shoes
Spartak Office Shoes

Povezane vesti

Košarkaški klub Spartak iz Subotice predstavio je danas Vilijama Mozlija kao novo pojačanje.

Nekadašnji centar Partizana, Mornara, Uniksa i brojnih drugih timova stigao je u Suboticu kao još jedan pokazatelj ozbiljnih ambicija ekipe sa severa zemlje. 

Imaće priliku da debituje tokom novog "balona" ABA 2 lige naredne nedelje, te će prsekočiti predstojeći duel sa Slobodom iz Užica.

"Moj prvi utisak je da imamo jak tim i mislim da možemo da uradimo dobre stvari. Ove nedelje sam bio u prilici da treniram sa timom, da igram sa svakim od igrača, tako da u ovom momentu učim akcije i postižemo dobru hemiju. Radujem se utakmicama sa ovim momcima, osećam da ćemo se dobro zabaviti, pred nama su jaki mečevi, ali možemo da obavimo posao na kraju", rekao je Mozli na predstavljanju.

Tim povodom, meč sa Slobodom najavio je i trener ekipe Vladimir Jovanović.

"Sloboda igra jako dobro, ima dobar domaći teren, ali i u gostima pruža dobre partije, u prošlom kolu su ozbiljno „oznojili“ ekipu Vojvodine. Imaju dosta mladih igrača koji su svojevremeno nastupali za mlađe reprezentativne kategorije Srbije, a i sama politika kluba koji predvodi Raša Radovanović je da razvija mlade igrače. Doći će motivisano, na nama je da odgovorimo reakcijom na njih i na sve što nas očekuje", istakao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke