Vildoza gleda svaku utakmicu Zvezde zbog jednog razloga

Autor: Filip Rodic
sreda 20.03.2024.
14:30
Izvor: Sportske.net

Prvi susret sa bivšim timom.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Bivši igrač Crvene zvezde u redovima Panatinaiksoa Luak Vildoza igraće prvi meč protiv crveno-belih, pošto je zvog povrede bio odsutan pred prethodni u Beogradu.

"Biće čudno, posebno zato što nisam došao u Beograd. Želeo sam da dođem i da opet vidim navijače koji su me maksimalno podržavali protekle sezone, što je zaista bilo neverovatno. Naravno, gledaću utakmicu i podržavati svoj tim, ali ljubav koju osećam prema Crvenoj zvezdi je uvek prisutna“, rekao je Vildoza za "Sport Klub" i dodao:

"Kada pomislim na proteklu sezonu mnogo stvari mi prođe kroz glavu. Ali ono što je prvo je činjenica da su mi pružili priliku da igram posle veoma teške povrede u NBA ligi. U Milvokiju sam se ozbiljno povredio, a Crvena zvezda mi je omogućila da se vratim Evroligi i pokažem kakav igrač mogu da budem kada sam potpuno zdrav. Od prvog dana u Crvenoj zvezdi sam osećao ljubav i prihvaćenost“.

Vildoza je istakao i da se u Beogradu osećao kao kod kuće.

"Beograd, Crvena zvezda i navijači imaju posebno mesto u mom srcu. Moja devojka navija za Crvenu zvezdu i zajedno pratimo svaku utakmicu. Znam da sam tokom sezone imao uspona i padova, ali su mi navijači pružili ogromnu ljubav iz dana u dan, što je bilo sjajno i veoma sam zahvalan na tome. To sigurno nikada neću zaboraviti“, rekao je Argentinac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke