Vildoza hvali trenera i saigrače: ''Zaista uživam u Olimpijakosu!''

Autor: Darko Mitrović
petak 18.10.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Argentinac se u Pireju oseća kao ''svoj na svome''.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Posle startnog poraza od Fenerbahčea, Olimpijakos je vezao dve pobede na svom terenu, a danas ga očekuje novo gostovanje u Istanbulu, ovoga puta protiv domaćeg Efesa.

''Ne treba da pričamo o Efesu, treba da govorimo o sebi. Moramo da poboljšamo detalje u našoj igri, način na koji pristupamo igri. Moramo da budemo čvrsti u odbrani. Ne bismo smeli da dozvolimo toliko ofanzivnih skokova koliko smo imali u poslednjim utakmicama. 

Sada, kada se vratio Mustafa Fal, mislim da smo to obezbedili, ali opet moramo da radimo kako bi ceo tim mogao da bude što bolji'', izjavio je bek Olimpijakosa Luka Vildoza u najavi duela sa Efesom.

Da li se oseća sigurnije posle pobede nad Armanijem i da li mu košarka koju forsira trener Jorgos Barcokas više odgovara?

''Da, mislim da se svakog dana ovde sa timom osećam smirenije, sigurnije i da budem iskren, zaista uživam ovde.

Znam da sam veoma srećan što sam ovde, u jednom sam od najboljih timova u Evropi, pokušavam da uživam u tome bez obzira na pritisak. Znam da moram da popravim odbranu, koncentraciju, ali sam srećan što to radim, jer sam zaista zadovoljan trenerom i saigračima'', poručio je Vildoza koji je prošlu sezonu proveo u redovima Olimpijakosovog najvećeg rivala Panatinaikosa i sa ''zelenima'' osvojio titule u Evroligi i šampionatu Grčke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke