Vildoza: "Imao sam privatnih problema bio tužan, a to nikome nije bitno, sada sam opet Luka!"

Autor: Lazar Nikolić
sreda 29.03.2023.
22:11
Izvor: Sportske.net

Emotivno obraćanje Argentinca nakon Zvezdine pobede nad Valensijom.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda je večeras sa 92:73 savaladala Valensiju u meču 31. kola Evrolige.

Crveno-beli su tako upisali 14. evroligašku pobedu, a jednu od boljih partija u poslednje vreme pružio je Argentinac Luka Vilodoza koji je večeras ubacio devet poena i imao sedam asistencija.

Nakon utakmice Vildoza je progovorio o problemima koji ga već neko vreme muče, a jedan od najvećih po njegovim rečima bio je rastanak sa devojkom.

"Igram dobro, posebno jer sam pogodio neke trojke i vraćam se u ritam jer je bitno da igramo dobro kao tim, a kako sam već rekao imao sam neke privatne probleme, bio sam tužan iako to nikome nije bitno, bitno je meni. Svi znaju o čemu se radi, znaju koliko mi je ona bila važna u životu. Sada se vraćam životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan“, rekao je Vildoza.

Privatni problemi odrazili su se i na Vildozine igre, ali Argentinac veruje da se vratio na pravi put.

“Istina, kada imaš probleme u životu, samopouzdanje počinje da pada i razmišljaš o životu i egu, ponosu. Sva ta s**nja sam preneo na teren i borio sam se sa svima, Duškom, saigračima, novinarima... Sada sam dobro, žao mi je ako sam nešto loše rekao nekom. Sada sam ponovo Luka“, zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke