Vildozine prve reči po dolasku u PAO: "Pričao sam sa Nedovićem..."

Autor: Sportske Net
utorak 27.06.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Veliki planovi u Atini.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Luka Vildoza od juče je zvanično košarkaš Panatinaikosa sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor.

Danas je argentinski bek govorio za zvanični sajt ,,zelenih"i istakao da se raduje što će sarađivati sa grčkim velikanom. 

Moj osećaj je odličan. Uzbuđen sam što ću od nove sezone nositi istorijski dres Panatinaikosa. Zaista se radujem dolasku u Atinu i početku rada sa svojim novim saigračima i trenerima", rekao je sada već bivši košarkaš Crvene zvezde.

On prelazi iz kluba koji je imao veliki broj navijača u novi klub sa takođe velikom armijom svojih pristalica.

,,Poznajem navijače Panatinaikosa, jer sam igrao u OAKA areni kao protivnik, ali i po video snimcima koji kruže internetom. Atmosfera koju stvaraju je... luda. Vole tim i izražavaju to na jedinstven način. To mi se zaista sviđa i jedva čekam da doživim. Siguran sam da ću imati sjajnu konekciju s njima", kazao je Argentinac.

Zatim je Luka pomenuo lične i timske ciljeve koje želi da ispuni u Panatinaikosu, ali i govorio je i o novom treneru Erginu Atamanu.

Moji planovi uvek idu ruku pod ruku sa timskim. Nisam od onih koji vole puno velikih reči. Naporno ćemo raditi kao tim i nadam se da ćemo imati jako dobru sezonu“, rekao je on i dodao:

Mislim da ćemo u novoj godini imati jako jak tim. Trener Ataman je odličan i veoma iskusan i uspešan. On zna kako naterati svoje igrače da igraju preko svojih granica. Veoma sam optimističan da ćemo imati dobru sezonu".

Istakao je da je razgovorao sa nekim od igrača koji su bili članovi ,,zelenih", a to su Tanasis Adetokumpo i Nemanja Nedović.

Razgovarao sam sa Tanasisom, kojeg poznajem iz Milvokija, ali i sa Nedom. Obojica su mi rekli da je Atina prelep grad za život, vreme je odlično, navijači posebno topli, a klub na vrhunskom nivou u svim oblastima. U nekoliko reči, rekli su mi da odem u Panatinaikos sa sigurnošću da ću provesti tri izuzetne godine”, kazao je Luka Vildoza. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke