Vilijams-Gos kipti od besa: "Sudije prodale utakmicu!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.06.2022.
08:50
Izvor: Sportske.net

Snimci su diskutabilni.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Plejmejker Real Madrida Najdžel Vilijams-Gos tvrdi da su sudije svojim direktnim odlukama uticale na ishod druge finalne utakmice Endesa lige između njegovog tima i Barselone.

Katalonci su u "Palati Blaugrana" prošle večeri uspeli da savladaju Real Madrid ponajviše zahvaljujući maestralnom izdanju Nikole Mirotića. Ali, potkrada se i diskutabilna sudijska odluka u završnici da sviraju faul Valteru Tavaresu nad Korijem Higinsom.

Bunili su se gosti, tražeći da se pogleda snimak, ali uzalud. I upravo su ti penali Korija Higinsa presudili u korist Barselone, te sada imamo izjednačenu seriju. Bivši košarkaš Partizana Najdžel Vilijams-Gos javno je izneo šta misli o arbitraži s te utakmice.

"Sudije su im dale utakmicu... Ponovo! Neverovatno. Uopšte ne razumem! Pustite da timovi odluče ko pobeđuje utakmicu, a ko gubi. Idemo dalje, nastavljamo borbu", poručio je Vilijams-Gos.

Američki plejmejker nije mogao da pomogne svom timu na parketu zbog povrede koja datira još od fajnal-fora Evrolige u Beogradu.

Tokom današnjeg dana čeka nas još jedan veliki okršaj, ali ovog puta u Italiji. Virtus kao favorit čeka Armani i kvota na njihovu pobedu jeste 1.67 u AdmiralBet-u.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke