Virtus pravi tim za F4 Evrolige, stižu ljubimci ''Grobara''!

Autor: Darko Mitrović
petak 13.05.2022.
16:22
Izvor: Sportske.net

Posle plasmana u Evroligu italijanski velikan sada želi i korak dalje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Virtusa iz Bolonje ostvarila je najvažniji cilj ove sezone osvajanjem Evrokupa i plasmanom u Evroligu.

I samo par dana posle pobede u finalu Evrokupa nad Bursom, iz Bolonje stižu informacije o planovima za formiranje još jačeg tima.

Novinar Alesandro Mađi objavio je na Tviteru da će ovog leta glavne mete Virtusa biti bivši centar Partizana i košarkaš CSKA Nikola Milutinov, zatim još jedan ljubimac navijača Partizana, sadašnji krilni centar Fenerbahčea Jan Veseli, ali i Džordan Miki, koji je ove sezone nastupao za ekipu ruskog Zenita.

Biće zanimljivo videti da li će se ovi transferi i ostvariti, verovatno će biti još atraktivnih meta, pogotovo ako se imaju u vidu planovi čelnika Virtusa za naredni period.

''Ne zadovoljavamo se samo učešćem u Evroligi. Za dve do tri godine želimo da igramo na fajnal-foru i po ovom pitanju imamo jasne ideje'', izjavio je Luka Baraldi, izvršni direktor Virtusa.

Kada je u pitanju ovogodišnji fajnal-for Evrolige, znate da se održava u Beogradu od 19. do 21. maja, a u AdmiralBet-u imate bogatu ponudu igara tokom ovog završnog turnira. Na primer, kvota da Real osvaja trofej je izvanredna - 4.10, a odlična je ponuda i za ostala tri učesnika.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke