Virtus sprema ''paket'' pojačanja, a u njemu i igrač koji je noćas šutirao 11/11 iz igre i 7/7 za tri!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Dobrić se vraća u Zvezdu, a italijanski mediji najavljuju tri velika pojačanja.

@VirtusSegafredo
@VirtusSegafredo

Povezane vesti

U Virtusu se još uvek čeka na pojačanja posle odlazaka Lundberga i Danstona i najavljenog povratka Ognjena Dobrića u Crvenu zvezdu.

Izgleda da je čekanju navijača kluba iz Bolonje došao kraj, bar prema poslednjim informacijama iz italijanskih medija.

Prva meta Virtusa ovog leta je iskusni Vil Klajburn.

''Gazeta delo Sport'' otkriva da je za Klajburna spreman dvogodišnji ugovor, a ''La Prealpina'' se bavi i finansijskim detaljima i pominje ''načelni dogovor između strana za oko 1.5 miliona dolara''.

Dalje, Virtus traži pojačanja i na pozicijama plejmejkera i beka šutera, pa ''Gazeta'' s tim u vezi pominje Ksavijera Muna iz La Klipersa i Meta Morgana iz London Lajonsa koji je ovih dana u Americi, gde nastupa za Šarlot Hornetse u Letnjoj ligi NBA.

Hornetsi su noćas savladali Portland sa 84:68, a Morgan je odigrao fantastično i za 22 minuta upisao 36 poena, uz 11/11 iz igre, odnosno 7/7 za tri poena (u prilogu su detalji sa te utakmice).

Morgan je prošle sezone u London Lajonsima prosečno beležio 17.2 poena i 3.6 asistencija po utakmici između engleske lige (45 odsto sa tri) i Evrokupa (36 odsto).

Za to vreme, La Prealpina piše o ''velikoj ponudi'' i za bivšeg igrača Venecije Rejvona Takera, pa će biti zanimljivo ko će od pomenutih zaista i obući dres Virtusa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke