Virtus - Šta dalje? Odmah sledi još jedan težak ispit!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.04.2021.
18:30
Izvor: Sportske.net

Kao igrač, Sale Đorđević je bio najbolji kada je najteže, ali njegov tim to sinoć nije pokazao.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipu italijanskog Virtusa iz Bolonje ni sledeće sezone nećemo gledati u Evroligi, pošto je sinoć eliminisana u majstorici polufinala protiv ruskog Uniksa.

Ruski tim je kao gost slavio sa 107:100 i sam taj rezultat dovoljno govori da je ekipa Saše Đorđevića neverovatno loše odigrala u odbrani, što je i presudilo. Virtus je tako pokvario fenomenalan utisak o dosadašnjim rezultatima od početka sezone u Evrokupu, s obzirom da je dugo bio jedina neporažena ekipa u ovom takmičenju.

''Dugo smo čuvali oreol nepobedivosti u Evrokupu, ali smo na kraju doživeli dva poraza u najgorem mogućem trenutku, pa smo ostali bez ostvarenja primarnog cilja, a to je plasman u finale i plasman u Evroligu", rekao je, između ostalog, Saša Đorđević posle sinoćnje utakmice

I dok će se Uniks sada boriti za osvajanje Evrokupa sa Monakom, posle obezbeđenog plasmana u Evroligu, ekipi Virtusa sada predstoji borba da bar osvoji titulu u Italiji i tako spase ovu sezonu od koje su u Bolonji mnogo očekivali.

Vremena za predah nema, već u subotu ekipu Virtusa očekuje još jedan težak izazov, gostovanje evroligaškoj ekipi Milana.

Posle 25 odigranih kola, Virtus je na trećem mestu na tabeli sa učinkom 18-7, a Milano ima pobedu više na drugoj poziciji. Vodeći je za sada Brindizi, koji je ostvario 19 pobeda i pet poraza, uz meč manje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke