Virus Zapadnog Nila odvojio Smajlija od reprezentacije?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.08.2023.
16:36
Izvor: Sportske.net

Sve ukazuje na to...

Dušan Sandić
Dušan Sandić

Povezane vesti

Očekivali smo ga u ovo vreme u Manili sa našim nacionalnim timom, ali zbog zdravstvenih problema tokom leta centar Partizana Alen Smailagić nije mogao da se stavi na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću.

Podsetimo, nedavno je selektor otkrio da je Smailagić imao tešku borbu sa nekim virusom i da je omršao nekih sedam kilograma, a centar crno-belih je to i potvrdio u današnjoj izjavi za klupsku televiziju.

Srećom, sada je dobro, oporavio se i počeo da trenira sa ekipom Partizana, a na pitanje o kakvom se to, zapravo, virusu radilo, Smailagić je otkrio da je najverovatnije u pitanju virus Zapadnog Nila.

''Ne znaju ni doktori, sumnjaju na virus Zapadnog Nila. Pošto volim pecanje, a to prenosi komarac. Ali, ne zna se još uvek... Volim da pecam između Barande i Opova da se zavučem u šumu, tamo imam svoj mir.

Izgubio sam 7-8, možda devet kilograma, ali dobro, to se polako vraća. Željko, Aca, Bogdan imaju plan za mene tokom priprema za sezonu. Trebalo bi da vratim kilažu, ali nije puno, vratiće se to za mesec dana'', izjavio je Smailagić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke