Više neće biti improvizacije - Partizanova glavna meta plejmejker!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.05.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

I to kakav!

Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©
Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©

Povezane vesti

Možda i najveći nedostatak Partizana u ovoj sezoni po mnogima je izostanak klasičnog plejmejkera.

Nisu to ni Pi Džej Dožer, ni Aleksa Avramović, niti Džejlin Smit, što se najbolje ilustrovalo u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige kada je ekipa trenera Željka Obradovića imala drastično manje asistencija od Crvene zvezde, a crveno-beli slavili sa 3:0 u pobedama i postali regionalni šampioni.

Zbog toga je sportski sektor Partizana izgleda odlučio da prioritet svih prioriteta u letnjem prelaznom roku bude dovođenje klasičnog plejmejkera i to ne bilo koga već sjajnog organizatora igre španske Valensije Krisa Džonsa.

Prema pisanju dobro obaveštenog izraelskog novinara Arela Ginsbera top meta Partizana je 31-godišnji Amerikanac koji nastupa za reprezentaciju Jermenije, a crno-beli su spremni da mu ponude unosan ugovor, iako se cifra ne pominje.

Konkurenciju za dovođenje Džonsa koji je u ovoj sezoni Evrolige imao prosek od 12.7 poena i 4.2 asistencije po utakmice pravi Virtus, a moguć je i ostanak u Valensiji, iako se još uvek ne zna da li će "slepi miševi" biti deo elite.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žeks
Wednesday, 22.05.2024
12:45

Pa posle toliko potrošenog novca trebalo bi da se zapitaju da li njih treba da neko zameni.Pošto očigledno ne znaju da izaberu igrača.