Vitkovac o cenama karata za KKP: "Ne postoji klub koji bolje radi na Balkanu"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 01.12.2023.
20:30
Izvor: Sportske.net

Imao je pohvale na račun bivšeg kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš i Crvene zvezde i Partizana, Čedomir Viktovac, istakao je u "Jao Mile" podkastu da je Partizan sa ovom upravom odradio fantastičnu stvar što se tiče finansija. 

"Mislim da Partizan pravi ekstra priču što se tiče finansija i svega toga. Mislim da nije postojao niti jedan sportski klub ovde na Balkanu koji je bolje radio nego što Partizan radi tih nekoliko godina. Posebno otkad je došao Željko", rekao je Čedomir Vitkovac. 

"Generalno, mislim da oni dosta pokupe tih sredstava od navijača, sponzora, karta nije jeftina", rekao je Vitkovac.

Cene karata, recimo, za utakmice protiv Panatinaikosa, Monaka i Milana bile su 2500 dinara najjeftinije, odnosno 75 hiljada dinara najskuplje.

"Što se tog dela tiče, mislim da su stvarno uradili jednu veliku stvar. Mišljenja sam da Partizan i Zvezda u košarci i fudbalu stvarno mogu da nađu taj broj ljudi koji će dobro da plati kartu. To je ovde u Areni 20 hiljada, na stadionima je to više. Kada uzmete u obzir da cela Srbija, cela Crna Gora, Republika Srpska i šire od svega toga navijaju za Crvenu zvezdu i Partizan... Mnogi su spremni da daju mnogo više u te klubove. Sa te strane, mislim da imaju veliki potencijal", rekao je Vitkovac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak