Vlada Jovanović: ''Izgleda da je ovo naš maksimum''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.01.2023.
23:53
Izvor: Sportske.net

Zvezda je bila mnogo bolja.

AdmiralBet ABA liga - Budućnost Voli
AdmiralBet ABA liga - Budućnost Voli

Povezane vesti

Do pre par godina Crvena zvezda i Budućnost su vodili velike borbe u AdmiralBet ABA ligi, ali sada se situacija promenila. Zvezda je značajno unapredila kvalitet svog tima, Budućnost više nije na nekadašnjem nivpu i kao posledica toga je i večerašnji meč u kom je Zvezda kao gost rutinski savladala Podgoričane sa 76:56.

''Nije neka velika filozofija kako mora da se igra protiv Zvezde. Pričali smo posle Hamburga o energetskom nivou i intenzitetu, ako ne budu na nivou da će da budu veliki problemi. Zvezda sa ovim ljudima na lopti, koji su svetska klasa pravi lake poene. Nije lako sve to zaustaviti. Utakmicu smo otvorili mekano, bez pravog pristupa. Kada vam prvih desetak poena daju u jedan na jedan situacijama, onda utakmica ide u totalno drugom pravcu, u onom koji nismo želeli", rekao je trener Budućnosti Vladimir Jovanović posle meča.

Iako ima zamerke na igru svog tima, Jovanović ipak smatra da je ovo maksimum njegove ekipe.

''U pojedinim situacijama je nedostajalo koncentracije, nismo nalazili prave načine da se kazni njihova pik en rol odbrana. Ne mogu da kažem da smo bili nestrpljivi, pokušali smo da nađemo bolja rešenja. Većini ne mogu da zamerim na pristupu, izgleda da je ovo naš maksimum", rekao je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke