Vlade Đurović procenio ko (NE) TREBA da ostane u Zvezdi i Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.06.2023.
23:22
Izvor: Sportske.net

Šta sad sledi?

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Neki potezi su već povučeni odmah posle majstorice, Luka Vildoza ide u Panatinaikos, Dobrić u Virtus, a kako bi trebalo da izgledaju sastavi Partizana i Crvene zvezde večeras je u studiju Arene sport prokomentarisao njihov stručni konsultant Vlade Đurović.

Za početak, Partizan.

''Papapetru? Ne vidim da je toliko neophodan. Smailagić mora da ostane. Koprivica je čak i NBA projekat i mislim da i on mora da ostane, ja bih kao trener zadržao Madara, Egzuma... Ledej, Panter imaju neke ponude, ali i da svi ostanu, Partizan bi morao da dovede još dva vrhunska igrača da bi mogao da bude prvak Evrope sa ovim trenerom'', rekao je on i nastavio:

''Zvezda? Tu već treba više promena.

Kampaco i Vildoza neće ostati. Mora da bude mnogo pažljiv odabir igrača. Holand, Raduljica, Kuzmić, Nikola Ivanović... oni koštaju, a sede na tribinama. To je malo problem, jer bi u nekim drugim klubovima igrali po 40 minuta'', konstatovao je Đurović.

Još nešto je primetio posle pres konferencije Željka Obradovića.

''Video sam da je Željko mnogo radostan iako je pokušao da bude hladan. Ova titula ne može da se meri sa onom iz Istanbula i mislim da mu je druga najdraža. Igrači su mu pokazali da su mu zahvalni, iako ih je grdio tokom sezone, bio crven u licu.., To igrači osete, to je ta hemija. Da nije bilo njega, ne bi zaradili ove premije koje će dobiti'', istakao je Đurović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke