Vladimir Jovanović: "Ovako nešto nikada pre nisam video, bićemo bolji kad budemo kompletni"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 20.10.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde naveo neke uzroke poraza.

AdmiralBet ABA league
AdmiralBet ABA league

Povezane vesti

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović ocenio je da je ključ poraza od Baskonije u 3. kolu Evrolige.

Njegova ekipa je pretrpela još jedan poraz u elitnom takmičenju, treći u isto toliko utakmica, s tim da su u Vitoriji pružili vrlo kvalitetnu partiju, posebno u prvom poluvremenu kada su vodili uprkos impresivnoj igri Markusa Hauarda. Kasnije mu se pridružio i ostatak ekipe i postigli su 19 trojki iz 31 pokušaja.

"Čestitam Baskoniji, odigrala je odlično drugo poluvreme, dala je čini mi se 12 trojki u drugom delu. Nikada pre ovako nešto nisam video. Napravili smo neke greške, 10 izgubljenih lopti u trećoj i četvrtoj deonici, to je bio ključ poraza u ovom duelu", naveo je Jovanović.

On je potom istakao da će ekipa biti značajno bolja kada se na parketu nađu Nemanja Nedović, ali i Luka Vildoza, koji je stigao pre nekoliko dana i spreman je za meč sa Realom.

"Definitivno smo znali vrline tima, pripremili smo meč, pokušali smo da zaustavimo šut za tri. Imali su 14 asistencija i dali 19 trojki. Mnoge od njih bile su u igri jedan na jedan. Tako da... Što se Nedovića tiče, u pravu ste. Nedostaju nam takvi igrači poput njega. Bićemo bolji kada se vrati na teren", istakao je srpski trener.

Zvezdu već sutra u Madridu očekuje meč 4. kola protiv Reala. Kvota na više poena od 153.5 u AdmiralBet je 1.90.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke