Vladimir Jovanović se vraća u "Pionir", da li zna kako protiv Zvezde?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.02.2023.
22:20
Izvor: Sportske.net

Biće veoma interesantna utakmica imajući u vidu da goste predvodi bivši Zvezdin trener.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener košarkaša Igokee Vladimir Jovanović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču ABA lige, ali da je cilj njegove ekipe da u Beogradu odigra dobru utakmicu.

"Očekuje nas gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu. Sigurno da znamo o kakvom timu se radi, evroligaški tim, sa sigurno najvišim mogućim ambicijama u svim takmičenjima. Tako da oni su na svom terenu apsolutni favoriti, ne samo protiv nas nego protiv bilo kog protivnika", rekao je Jovanović.

"Međutim, naš zadatak i cilj koji smo postavili je da odemo tamo i odigramo dobru košarku i pokušamo neke stvari koje nisu bile dobre ispravimo", dodao je on.

Košarkaši Igokee sutra gostuju Crvenoj zvezdi, u utakmici 18. kola ABA lige.

Zvezda je trenutno druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 15 pobeda i jednim porazom, dok je Igokea na 12. poziciji sa skorom 5/11.

"U poslednje vreme igrali su fenomenalno, imali su ta dva vezana poraza u Evroligi, međutim to apsolutno ne menja ništa u smislu da su i dalje fenomenalan tim koji igra košarku u oba pravca i protiv njih neće biti lako igrati", rekao je Jovanović.

Košarkaš Igokee Dragan Milosavljević naveo je da njegovu ekipu očekuje težak meč sa "jednom evroligaškom ekipom, jednom od najboljih u ABA ligi".

"Moramo da uđemo sa energijom i velikom dozom agresivnosti. Zvezda igra na domaćem terenu i ima veliki roster pun kvalitetnih igrača. Igraju jako čvrsto i moramo pre svega da odgovorimo na tu čvrstinu, kako u odbrani tako i u napadu. Treba da igramo celu utakmicu sa najvećom energijom, svih 40 minuta", rekao je on.

Utakmica je na programu sutra od 16.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke