Vladimir Štimac za "Sportske": "Pregovaram sa nekoliko timova, jedva čekam ABA ligu!"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 03.08.2021.
11:11
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš ekskluzivno za "Sportske.net" o budućim koracima, ABA ligi...

@BKBasketbol/twitter
@BKBasketbol/twitter

Povezane vesti

Srpski centar Vladimir Štimac rekao je za "Sportske.net" da postoje pregovori koji će odrediti njegovu blisku budućnost, te da je, iz ugla posmatrača, uzbuđen zbog početka regionalne ABA lige.

Nakon završetka saradnje sa turskim Bahčešehirom, Vladimir Štimac je slobodan u izboru nove sredine. Kako kaže za "Sportske.net", postoje pregovori sa nekoliko timova, kako iz Evrope, tako i van Starog kontinenta.

"Trenutno pregovaram sa nekoliko ekipa, što iz Evrope, što iz egzotičnih destinacija, pa ćemo videti gde će najbolje da bude. To su solucije, videćemo šta može da se izdešava, market je čudo u poslednje vreme", rekao je Štimac za naš portal.

Svedoci smo sjajnih pojačanja koja stižu u ABA ligu. Počelo je od Partizana kada je stigao Željko Obradović, a za njim i brojni igrači, Crvena zvezda je imala odgovore, a punom parom rade Budućnost, Cedevita Olimpija, Mega, Mornar...

"Naravno, pratim dešavanja u domaćoj košarci. Partizan i Crvena zvezda se dobro pojačavaju, vidim da svi pokušavaju da naprave dobre ekipe. Ja bih, naravno, voleo da Srbija ima jake timove i naravno da bih voleo da našoj zemlji uvek bude dobro".

"Očekujem dobru borbu, jako kvalitetnu utakmicu, jako kvalitetnu ABA ligu i iskreno, radujem se tome da pogledam i vidim kako će sve to da izgleda. Naravno, želim da Zvezda osvoji titulu, kao i uvek. Zaista, jedva čekam da počne, jer je izvanredno. Sastavljeni su dobri timovi, pa ćemo videti kako će to da bude", naveo je Štimac za "Sportske.net".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke