Vojinović: "Očekivao sam dopis Budućnosti, ali..."

Autor: Sportske Net
sreda 23.10.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Ne i ono što u njemu piše.

Screenshot/YouTube/Buducnost VOLI
Screenshot/YouTube/Buducnost VOLI

Povezane vesti

KK Budućnost juče je izdala saopštenje u kom se žali na greške sudija u utakmici protiv Crvene zvezde. Direktor AdmiralBet ABA lige Milija Vojinović rekao je za "Mondo"da nije iznenađen ovakvom reakcijom Podgoričana. 

"Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola AdmiralBet ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i AdmiralBet ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima", počeo je Vojinović, pa nastavio:

"Ali, umesto toga, baš kao Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima AdmiralBet ABA lige, krivica uvek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli" , rekao je Vojinović.

Crvena zvezda je u ovom meču posle drame i dva prekida slavila 75:73. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke