Vojvodina spremna za revanš: "Muški i hrabro u Austriji"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 09.08.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net, Beta

Veruje u pobedu fudbaler "lala" Jeličić.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Igor Jeličić rekao je danas da će njegova ekipa nema čega da se plaši i da će u revanšu protiv LASK-a pokušati da odigra "muški i hrabro".

"U Austriju idemo da odigramo muški i hrabro, nemamo čega da se plašimo. Uz malo sreće i božju volju, verujemo da možemo do rezultata koji će nas odvesti dalje", rekao je Jeličić za klupski sajt.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su prošle nedelje u Novom Sadu od LASK-a sa 0:1, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Revanš je na programu u četvrtak od 21.00 u Klagenfurtu.

"Nedostajalo nam je malo sreće da izvučemo bolji rezultat pred svojim navijačina. Da je onaj Čovićev šut od stative ušao u gol i da smo mi poveli 1:0, situacija bi se potpuno drugačije odvijala i bili bismo u boljoj poziciji pred revanš", rekao je Jeličić.

Jeličić je u jučerašnjoj pobedi nad Voždovcem (2:0) upisao i zvanični debi za prvi tim Vojvodine u kojoj je i ponikao. Odigrao je poslednjih pola sata igre, pošto je kraj desne aut linije zamenio Luku Cucina.

On je naveo da je ta pobeda bila neophodna i veoma važna pred nastavak sezone.

"Posle dve jače utakmice na startu prvenstva i tri u Evropi, osetili smo zamor materijala, ali smo pokazali kako treba da igramo na svom terenu. Zadovoljni smo pobedom, ali i time što smo uspeli da sačuvamo svoju mrežu. Nadamo se da ćemo upisati još veliki broj takvih pobeda ove sezone", rekao je Jeličić.

Ovaj 21-godišnji štoper ovog leta se vratio u Vojvodinu sa pozajmice u Kabelu. Kako je rekao, tih godinu dana mu je pomoglo da oseti šta znači igrati na seniorskom nivou.

"Povratak u Vojvodinu za mene je povratak kući, tu se najbolje osećam. Na meni je da sada naporno radim i da se dokažem i spreman sam da igram sve što od mene traži stručni štab", rekao je Jeličić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke