Volden progovorio o prelasku iz Partizana u Zvezdu: "Ne bih ponovio!"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 07.10.2021.
19:11
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv intervju za nemačke medije.

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš minhenskog Bajerna Kori Volden govorio je u intervjuu za nemački "Abendzeitung" o svojoj aktuelnoj karijeri, te potezima iz prošlosti.

Stigao je Volden u Minhen, sredina mu jeste nepoznata, ali pojedini akteri Bajerna nisu. Radio je sa Andreom Trinkijerijem u Partizanu, baš kao i sa Ognjenom Jaramazom sa kojim se sjajno razume na parketu što su nedavno demonstrirali protiv Bamberga sa ukupno 12 pogođenih trojki između sebe. 

Volden je imao 25 poena, a Jaramaz jedan više na toj utakmici...

"Zaista sam srećan što smo sada ovde zajedno. Bili smo zaista dobar par u Partizanu pre dve godine i odlično se dopunjavali. Kada smo obojica bili na parketu, bilo je teško poentirati pored nas. Obojica smo brzi u ofanzivi, brzo donosimo odluke, a i dobri smo strelci", pojašnjava Volden u razgovoru za nemačke medije.

Govorio je o svom odnosu sa Trinkijerijem, očekivanjima u Bajernu, predstojećem meču sa Barselonom, ali i majčinim palačinkama koje mu nedostaju. Takođe, upitan je i da otkrije kako se osećao povodom prelaska iz Partizana u Crvenu zvezdu prošle godine.

"U početku je bilo jako teško. Jako sam želeo da igram Evroligu, pa sam morao da donesem ovu tešku odluku. Reakcije navijača su bile oštre. Međutim, na parketu sam sve više osvajao simpatije navijača Zvezde. Razumem te velike emocije. Na kraju, malo je i pomoglo to što nije bilo fanova na tribinama zbog koronavirusa. Znao sam šta me čeka, pa sam tako zbog loših komentara privremeno deaktivirao svoje naloge na društvenim mrežama", naveo je Volden.

Novinar se potom nadovezao na to upitavši da li bi Volden tako nešto učinio ponovo, odnosno prešao u Bajernovog najvećeg rivala - Albu?

"Ha-ha-ha. Ne, ne. Radije bih da ih pobedim sa Bajernom i vratio titulu u Minhen. Na kraju krajeva, želimo da osvojimo što više trofeja", završio je Volden.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke