Volters razgaljuje "delije", da li je moguće bolje od prošlog mandata?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 19.08.2021.
18:15
Izvor: Sportske.net

U prethodnom mandatu osvojio je triplu krunu sa Crvenom zvezdom!

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Novi-stari košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters pozdravio je navijače ovog kluba i u brzom obraćanju izneo očekivanja uoči nove sezone.

Volters se posle četiri godine vratio na Mali Kalemegdan gde je, posle nešto slabijeg početka, uživao podršku navijača i pomogao timu da se domogne triple krune. Ubrzo je otišao "preko bare", a potom se vratio u Evropu i igrao u dva najjača klupska takmičenja Starog kontinenta.

Iskusniji je nego li prethodni put, a navijači su ga dočekali raširenih ruku, što je Volters pozdravio u svom prvom obraćanju po povratku u redove šampiona ABA lige i Srbije, te najavio uzbudljivu sezonu.

"Pozdrav, zvezdaši! Uzbuđen sam što se vraćam i sto cu ponovo igrati pred vama. Biće lepo videti poznata lica. U prvom mandatu sam uživao, a očekujem da ovaj put bude još bolje. Jedva čekam da dođem i krenem sa treninzima", ocenio je Volters.

Crvena zvezda se okupila početkom ove sedmice, doduše, nekompletno i upravo je Volters jedan od onih koji tek treba da se priključe timu Dejana Radonjića. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke