Volters utučen posle poraza, šta nedostaje Zvezdi?

Autor: Aleksandar Golubović
subota 23.10.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Nije želeo da traži alibi zbog Ivanovića.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nejt Volters nije bio zadovoljan nakon poraza u 5. kolu Evrolige od Albe, čime je njegov tim propustio šansu da popravi negativan skor protiv nemačke ekipe.

Zvezda je u petak uveče poražena 78:63 od Albe pred izvanrednim ambijentom i velikom podrškom, a Volters ističe da je meč morao da se dobije.

"Težak poraz, trebalo je da dobijemo meč pred našim navijačima. Jurili smo ih sve vreme, nismo uspeli da ih stignemo. Moramo da igramo mnogo bolje i da izvučemo pouke", rekao je Volters posle šestog poraza Zvezde od Albe u poslednjih sedam okršaja.

Nije želeo mnogo da očajava zbog izostanka Nikole Ivanovića, koga čeka test na koronavirus i izvesno mirovanje u narednom periodu.

"Svaki tim ima probleme sa povredama i drugi su u takvim problemima, imamo dovoljno igrača, moramo da igramo mnogo bolje. Čeka nas još utakmica, što znači da ćemo imati šanse da se iskupimo", naveo je on.

Dodao je da Zvezdi nedostaje konstantnost, jer kada igra dobro može da pobedi bilo koji tim.

Na kraju razgovora je istakao da mu je posebno krivo što je Zvezda poražena u izvanrednom ambijentu i pred velikom podrškom navijača.

"Trener traži da budem agresivan, trudim se, žao mi je što nismo pobedili pred ovim navijačima. Lepo je videti ih i lepo je što su ovde. Ambijent je bio sjajan, krivo mi je što nismo bili bliži pobedi", zaključio je Volters.

Zvezda posle pet kola u Evroligi ima skor od dve pobede i tri poraza i nalazi se na 11. mesto, a već za tri dana putuje u Monako, koji je u negativnoj seriji od tri izgubljene utakmice.

Prethodno će u nedelju put Bara gde je očekuje derbi ABA lige protiv Mornara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke